• Black Facebook Icon

MAAK

festival

2020

2020

MAAK

FESTIVAL

17-22 februari

aanbod en inschrijvingen:

praktische info

Tijdens het MAAKfestival (17-22 februari 2020) worden alle lessen van MAAK | academie geschrapt (zowel in de hoofdschool als in alle bijafdelingen). De lessen van MAAK | extra gaan die week wel door.

Alle activiteiten in het kader van MAAKfestival gaan door in de hoofdafdeling:

MAAK, Open Huis voor Kunsten, Van Steenestraat 9, 8300 Knokke-Heist

We zorgen voor een duidelijke bewegwijzering naar alle activiteiten. Ook ons team zal je graag wegwijs maken.

De rijen en bussen van Wonderwijs! vertrekken zoals elke week van aan de dagscholen. Opgelet! Enkel kinderen die heel het schooljaar de bus of rij nemen, kunnen gebruik maken van Wonderwijs. Niet-leerlingen of leerlingen die op een andere dag dan hun reguliere lesdag een workshop willen meepikken, moeten op eigen kracht naar de academie komen. Ben je niet zeker of je kind een lift krijgt? Neem contact op met ons secretariaat op T 050 630 850.

Het fantastische aanbod van MAAKfestival is helemaal gratis, maar het aantal plaatsen van de activiteiten is beperkt. Inschrijven is dus een must en kan via deze website of telefonisch op T 050 630 850.

Tijdens het MAAKfestival openen we een gezellig MAAKcafé, waar je terecht kan voor een drankje of iets tegen de kleine honger.

terug >>>

 

wat is het MAAKfestival?

In de week van 17 tot 22 februari wordt MAAK een laboratorium voor alle leerlingen: de lessen van MAAK | academie worden die week geschrapt en vervangen door allerlei workshops, filmvoorstellingen, lezingen, concerten ... Onze leerkrachten werkten enthousiast een zeer ruim aanbod uit voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast zakken heel wat autoriteiten, zoals Hans Op de Beeck en Marc Erkens, af naar MAAK om hun expertise met ons te delen.

 

Sommige activiteiten werken verbredend, andere verdiepend - maar alle hebben ze de bedoeling om je te inspireren en te verrassen. Daarbij hoef je je zeker niet tot jouw domein te beperken: zo mag je als muzikant uiteraard een lezing over muziek bijwonen, maar waarom niet eens uit je comfortzone treden en ook een beeldende workshop meepikken? Of je als woordkunstenaar aan een dansworkshop wagen? Alle afdelingen stellen hun deuren voor je open en willen van MAAKfestival één groot feest maken. Wees dus welkom en breng gerust vrienden en familie mee!

terug >>>

aanbod en inschrijvingen:

 

© 2020 by MAAK

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now